arrow-leftarrowchevrondecoratie-linksdecoratie-rechtsArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closephoneplayplussearch-glass third wave
Voor spoed of vragen neem contact met ons op via
Onderdeel van

Sterk in loodgieterswerk

south

Alle loodgieterswerkzaamheden

Tennekes Installatie is expert op het gebied van loodgieterswerk of andere werktuigbouwkundige projecten. We helpen bij de kleinere klus; zoals het installeren van toiletten, wastafels, douches en baden, het aansluiten van wasmachines en drogers en het repareren van lekkages en storingen. We verzorgen daarnaast de aanleg en onderhoud van gas- en waterleidingen.

 

Ook verzorgt Tennekes Installatie de grotere projecten. Voor renovatieklussen, die mooie uitbouw of seriematige woningbouw, Tennekes helpt je te komen waar je wilt zijn. Wij helpen je bij de beginfase tot aan de sleuteloverdracht.

We regelen, we lossen op!

Tennekes helpt en schiet te hulp bij storingen en problemen. We helpen bij het aanleggen van nieuwe leidingen in een verbouwing, het vervangen van oude leidingen, of het opsporen en repareren van lekkages.

Verder kan Tennekes Installatie Techniek helpen bij het installeren van je verwarming. Dit kan gaan om het aanleggen van een nieuwe verwarmingsinstallatie, warmtepompen of het onderhouden van een bestaande installatie en het vervangen van oude radiatoren of cv-ketels.

Bovendien kan Tennekes helpen bij de  riolering en afwatering van jouw woning of kantoorpand.

Kortom, Tennekes Installatie Techniek is een veelzijdig loodgietersbedrijf dat u kan helpen bij alle loodgieterswerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Van het installeren en onderhouden van sanitair, tot het aanleggen en onderhouden van leidingen en verwarming, en het oplossen van problemen met riolering en afwatering.