Verwarming

Radiatoren

Voorheen werden radiatoren weggewerkt achter gordijnen, bekistingen met daar webbing in gemaakt, maar vooral mochten radiatoren niet gezien worden. De producenten hebben hier handig op ingespeeld om radiatoren te ontwerpen die gezien mogen worden, en een echte blikvanger zijn in uw interieur.

Radiatoren zijn er dan ook in zoveel maten, zoveel kleuren, vormen en designs. Van strak, minimalistisch, modern, industrieel.. de keuze is hier in de loop der jaren enorm toegenomen.

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe radiatoren, dan informeren wij u graag naar de mogelijkheden hierin.

Meer foto’s

Vloerverwarming

Wanneer we het hebben over 1 van de meest aangename vormen van verwarmen, dan hebben we het over vloerverwarming. Vele soorten vloerbedekking zijn tegenwoordig geschikt voor deze vorm van verwarming binnenshuis. Ook natuurstenen en houten vloeren kunnen tegenwoordig over vloerverwarming gelegd worden. Vloerverwarming verwarmd het gehele vloeroppervlakte gelijkmatig. Hierdoor ervaart u op elke plaats waar de vloerverwarming gelegd wordt dezelfde warmte. Geen last meer van optrekkende kou.

U kunt vloerverwarming toepassen als hoofd of als bijverwarming. Bij het toepassen van vloerverwarming als hoofdverwarming kunnen radiatoren in deze ruimtes achterwege blijven. Vloerverwarming kent dus vele voordelen, u heeft meer vrijheid bij de inrichting van uw huis, omdat banken en kasten op elke gewenste plek zonder rekening te houden met de radiatoren in de kamer geplaatst kunnen worden.

U heeft de keuze om een vloerverwarming te kiezen met ingefreesde leidingen of volledig elektrisch. Uw installatie verzorgen wij compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Voorzien van een stook protocol en een ingestelde thermostaat geniet u van een heerlijk verwarmde kamervloer.

Meer foto’s

Boilers

Boilers zorgen voor snel en royaal warm water aanvoer in keuken en badkamer. Of het nu gaat om een keukenboiler, elektrische boiler, gasgestookte boilers of zonneboilers. Elke situatie vraagt om een specifieke boiler, evenals de wensen die u als klant heeft ten aanzien van de warmwater aanvoer.

Elektrische (keuken) boiler verwarmt zelfstandig het water via het elektriciteitsnet. Wanneer u lokaal geregelde verwarming heeft en sneller warm water in bijvoorbeeld de keuken wil. Het voordeel van elektrische boilers is dat deze overal geplaatst kan worden waar een elektriciteits aansluiting en water aanwezig is.

Gasgestookte boilers kan op iedere CV ketel worden aangesloten en is geschikt voo een zeer grote warmtevraag. Een gasgestookte ketel brengt voorverwarmd water op de gewenste temperatuur, waardoor u altijd warm water op voorraad heeft. Bij kleine hoeveelheden warm water aftappen zal de ketel niet in bedrijf gaan, waardoor dit ook nog eens een energiezuinige vorm van warm water voorziening is.

Zonneboilers maken gebruik van het zonlicht om het tapwater op te warmen. Met een zonneboiler systeem kunt u tevens een groot deel van de kosten die u normaal zou maken door het gebruik van zonlicht besparen.

We staan u graag te woord!

Voor vragen over onze diensten, het aanmelden van een reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ons. 

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 – 17.00: 038-3328785