Over Tennekes Installatie Techniek

Tennekes Installatie Techniek BV is een familiebedrijf welke al jaren woningen en bedrijfspanden zowel nieuwbouw als renovatie voorziet van alle mogelijke middelen op het gebied van installatie techniek in de breedste zin van het woord.

Of het nu gaat om een warmtepomp installatie, loodgieterswerk voor nieuwbouw of verbouw, het vervangen van dakgoten ten behoeve van de hemelwater afvoer, het leggen van riolering, het installeren van warmtebronnen zoals CV in combinatie met vloerverwarming. Voor al deze werkzaamheden bent u bij Tennekes Installatie Techniek aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde papieren, waardoor zij gekwalificeerd zijn om al deze werkzaamheden in uw opdracht uit te mogen voeren. Daarnaast werken wij samen met enkele onderaannemers die eveneens voldoen aan de kwaliteitseisen welke u van ons mag verwachten.

Onze medewerkers zijn ervaren monteurs die wij door jaarlijkse scholingen doorlopend up-to-date houden van alle nieuwe technieken binnen de installatie branche. Tevens zijn wij als erkend leerbedrijf ook in staat om onze BBL leerlingen op te leiden volgens de richtlijnen binnen de installatie branche. De jeugd heeft de toekomst, en wij dragen graag ons steentje bij om vakmensen op te leiden binnen ons vakgebied.

 

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om een warmtepomp installatie, loodgieterswerk, het vervangen van dakgoten, het leggen van riolering of het installeren van warmtebronnen.

Ervaren monteurs

Onze medewerkers zijn ervaren monteurs die wij door jaarlijkse scholingen doorlopend up-to-date houden van alle nieuwe technieken binnen de installatie branche.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf zijn wij in staat om onze BBL leerlingen op te leiden volgens de richtlijnen binnen de installatie branche.

We staan u graag te woord!

Voor vragen over onze diensten, het aanmelden van een reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ons.