Badkamer installaties

Zoveel mensen zoveel wensen, daarom kunnen wij voor al deze wensen passend binnen het budget een badkamer met kwalitatief hoogstaand sanitair leveren. In samenwerking met onze leveranciers kunt u in hun toonzaal inspiratie op doen welk sanitair u wenst, wij zorgen ervoor dat dit op vakkundige wijze geïnstalleerd wordt.

Douches

Op dit moment worden er veel inloop douches geplaatst, met een mooie douche drain wat voorheen nog het ouderwetse douche putje was, is nu een mooie strakke vormgegeven drain. Een inloop douche is geschikt voor grote als kleinere badkamers. Samen met een mooie stort douche of gewoon het ouderwetse formaat douchekop, als een combinatie “voor ieder wat wils”.

Kranen

Kranen geven de uitstraling aan een badkamer, ook hierin kunnen wij u een mooi assortiment bieden van modern tot klassiek, traditioneel of trendy. Vandaag de dag hebben onze partners in hun toonzalen zoveel verschillende soorten kranen dat een keuze maken op basis van persoonlijke smaak zelfs nog wel eens lastig kan zijn.

Toilet

Het toilet is onmisbaar in elke woning. Ook hierin is de keuze reuze! In deze tijd installeren we veel hang toiletten met ingebouwd reservoir. Geen stortbakken en grote pijpen meer in het zicht, maar alles mooi weggewerkt in de muur of in een behuizing.

Het wandcloset (zwevend) is een veel gekozen toilet. Het toilet is gemakkelijk te reinigen en daarnaast ook onder het toilet kan men met een dweil alles goed schoonhouden.

Nieuw in het assortiment is een Douche WC, een toilet met spoelinrichting wat zich laat omschrijven als een all-in one toiletsysteem. De ingebouwde douche functie reinigt mild en grondig zodat u zich na elk toiletbezoek schoon en fris voelt. Tevens wordt u gedroogd door verwarmde lucht waardoor toiletpapier niet meer noodzakelijk is. Er zijn ook modellen met een luchtreinigingssysteem.

Badmeubels

Een badmeubel heeft naast een stijlvolle functie ook een praktische functie voor het opbergen van handdoeken en toiletartikelen. Een badmeubel zorgt voor de juiste balans in een badkamer door zijn uitstraling of het materiaal wat ervoor gebruikt is.

Ook wanneer de ruimte beperkt is, kan men met praktische ruimtebesparende oplossingen vaak ongekende resultaten bereiken. Samen met u bekijken we graag uw wensen, en zoeken naar de beste maar ook meest sfeervolle oplossing.

Ligbaden

Wilt u na een drukke dag helemaal tot rust komen, dan is een ligbad de ultieme vorm van ontspannen. Ligbaden zijn er in alle vormen en afmetingen te verkrijgen, ook daar kunnen wij u ruimschoots adviseren.

Gaat u voor ontspannen op het hoogste niveau, dan is een whirlpool natuurlijk de ultieme belevenis. Een whirlpool met krachtige massagestralen en bubbels zorgen ervoor dat niet alleen het lichaam, maar ook de geest volledig tot ontspanning komt, daarnaast hebben de krachtige stralen een gunstige invloed op uw bloedsomloop.

Wastafels

Een wastafel mag niet ontbreken in de badkamer. Ook daarin is het aanbod groot. In combinatie met een mooi badmeubel is een wastafel een echte blikvanger in een badkamer. Wastafels, waskommen en fonteinen worden geleverd in verschillende kleuren en materialen. Wil je een wastafel welke uniek in zijn soort is, ga dan eens kijken voor een wastafel of waskom in natuursteen.

Fonteinen

Fonteinen zijn in de toiletruimte onmisbaar. Ook daarin kunnen wij u verschillende soorten aanbieden. Welke smaak u ook heeft, er is altijd een fonteintje te vinden die aan uw wensen voldoet.

Badkamer radiatoren

Een badkamer kan men voorzien van een mooie design radiator voor het drogen van uw natte handdoeken. Onze binnendienst medewerker kan voor u berekenen welke capaciteit de radiator nodig heeft om uw badkamer snel om te toveren tot een behaaglijk  verwarmde ruimte. Wilt u een radiator aangesloten op uw CV installatie, geen probleem. Heeft u geen gasaansluiting? dan leveren wij ook elektrische radiatoren.

We staan u graag te woord!

Voor vragen over onze diensten, het aanmelden van een reparatie en/of onderhoudswerkzaamheden kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ons.